Muž rozmlátil své přítelkyni vybavení bytu, půjde před komisi
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté zadrželi 42letého muže z Chomutova, který ve vzteku a opilosti ničil věci své přítelkyni. Půjde před přestupkovou komisi.

Muž řádil z neděle na pondělí v bytě na Palackého ulici, kde bydlí. Ničil zařízení bytu. „Věci jsou ale majetkem pouze poškozené ženy, která vyčíslila škodu na 3 100 korun,“ řekla k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

Jednání muže zřejmě výrazně ovlivnil alkohol. Provedená dechová zkouška potvrdila, že byl značně pod vlivem, nadýchal 2,15 promile. Své jednání nyní bude vysvětlovat příslušné komisi chomutovského magistrátu, kam policisté přestupek odevzdali k projednání.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru