Naštvaný muž se takhle pomstil své expartnerce. Natočila ho kamera
Polité dveře. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Na problémy si zadělal muž, který se v Zahradní ulici v Chomutově pohádal se svojí expartnerkou. Ztratil během hádky nervy a neshody vyřešil radikálně, polil vchodové dveře u domu, kde žena bydlí, bílou barvou.

Muž se nejdřív snažil na bývalou partnerku dozvonit, pak se údajně dvojice pohádala. Incident vyvrcholil tím, že rozzuřený muž polil barvou vchodové dveře, čímž ale zničil společný majetek všech, kteří v domě bydlí.

Žena sice jednání svého expřítele ihned nahlásila na městskou policii, ale i když hlídka do ulice dorazila prakticky ihned, muž už na místě nebyl.

Strážníci proto kontaktovali předsedkyni a místopředsedu SVJ. Ti jim sdělili, že majetek je pojištěný a vše chtějí řešit jako škodní událost. O výši škody bude rozhodnuto během revize a přípravy na opravu. Vzhledem k tomu, že předběžně škoda přesáhne 5 tisíc korun, byla celá událost předána státním policistům. Jako důkazní materiál poslouží i kamerový záznam.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru