Před chvílí jsem si vzal psa z útulku, ale nezvládám ho. Volal strážníkům muž. Zvíře pak uvázal a odešel
Pes skončil v chomutovském útulku. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Na chomutovskou městskou policii se telefonicky obrátil muž, který si nedokázal poradit s údajně agresivním psem z útulku. Problém tedy vyřešil tak, že zvíře uvázal a nechal městskou policii, aby si pro něj přijela.

Muž si měl vzít psa z mosteckého útulku. Při cestě domů zvíře ale začalo být podle něj náhle nezvladatelné. Nový majitel tvrdil, že pes tak „jančí“, že se ho dokonce bojí. Později se strážníci dozvěděli, že muže mělo zvíře snad i zranit a musel se nechat ošetřit u lékaře.

Muž se proto rozhodl, že se psa okamžitě zbaví. Opuštěné zvíře hlídka městská policie nalezla uvázané na místě, které oznamovatel uvedl. Po příjezdu strážníků nejevil ale hafan žádné známky agrese, bez problémů se nechal převézt do útulku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru