Zloděj zdrhnul důvěřivému muži i s jeho mobilem. Tvrdil, že si potřebuje jen nutně napsat zprávu
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Na svoji důvěřivost doplatil muž, který půjčil na ulici v Chomutově telefon neznámému mladému muži. Přišel nejenom o mobil, ale zloděj mu měl ještě vyhrožovat. Případ se stal už loni na podzim, policistům se teď podařilo pachatele vypátrat a obvinit.

Krádež se stala v parku ČSA. Poškozený při výpovědi uvedl, že ho neznámý muž požádal o zapůjčení telefonu, protože si chtěl poslat zprávu. Pak mu přístroj ale odmítl vrátit a navíc mu měl vyhrožovat napadením. Následné z místa odjel na kole. „Policisté nyní z krádeže obvinili 23letého muže z Lounska. Obvinění si převzal, vyšetřování nadále pokračuje,“ sdělila k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru