Chomutov – Co bylo v podezřelé tašce, kvůli které museli policisté vyklidit ve čtvrtek dopoledne celé chomutovské nákupní centrum Chomutovka? A kdo ji tam nechal? To včera zajímalo spoustu lidí, kteří se o případu dozvěděli. Městská policie nyní zveřejnila k události podrobnosti, které na tyto otázky dávají odpověď.

Policejní manévry u chomutovského nákupního centra rozpoutal ve čtvrtek kolem půl jedenácté dopoledne zaměstnanec obchodního domu. Ten si totiž všiml, že u prodejny potravin nechal nějaký muž velkou cestovní tašku. Položil ji ke zdi na zem a místo opustil. V dnešní době je takové chování více než podezřelé, a tak raději pracovník vše oznámil na městskou policii a dále byla vyrozuměna i státní policie.

K Chomutovce se sjelo hned několik policejních aut, objekt byl obehnán policejní páskou a okamžitě evakuován. Následně se začalo pátrat po osobě, která zavazadlo u obchodu odložila. Shodou okolností jeden z asistentů prevence kriminality chvíli před tím hovořil s mužem, na kterého seděl popis. Dotyčný se asistenta ptal, kde by v Chomutově našel nějakou ubytovnu.

Po tomto muži se tedy ihned začalo pátrat, záhy byl nalezen a policisté po něm chtěli vysvětlení celé záležitosti. Muž uvedl, že v obchodním centru skutečně byl a tašku si zde pouze odložil. Byla plná oblečení. 

Uzavřená Chomutovka bylo vyjasnění celé záležitosti, krátce před jednou hodinou odpolední, znovu otevřena.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru