Nepochopitelné! Neznámý vandal zničil informační tabule na naučné stezce
Zničená informační tabule. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Vandalové řádí bohužel všude. Klášterecká radnice upozornila na vandalský čin na naučné stezce V Zátiší. Případ má už na stole policie.

Na naučné stezce zřejmě někomu vadily zdejší informační tabule. Neznámý vandal poškodil celkem čtyři tabule. U jedné například rozerval část s textem a obrázky a roztrhané kusy poházel na zem.

Zničené tabule si všimli pracovníci Lesů ČR, kteří informovali kláštereckou radnici. Případ byl následně předán policii. „Firma, které tabule patří, vyčíslila škodu na osm tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci,“ sdělila policejní mluvčí Marie Pivková.

2303tabule1

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru