Klášterec nad Ohří - Ve středu 20. května se v lázeňském areálu v Klášterci nad Ohří uskutečnila oslava 25. výročí od založení Svazu postižených civilizačními chorobami v ČR, jejíž součástí byla Netradiční olympiáda.

 Netradiční olympiáda. Foto: Roman Novotný

Soutěže v disciplínách jako např. hod PET lahví na cíl či hod kroužkem na kužel se zúčastnilo 10 šestičlenných družstev z celého kraje. Organizace z Klášterce nad Ohří obsadily skvělé 2. a 3. místo, zlatou medaili získal Jirkov.

„Ráda bych poděkovala městu za finanční a organizační podporu," říká Anna Tussetschlägerová, předsedkyně krajské organizace SPCCH v ČR a pokračuje: „Děkuji paní starostce za záštitu nad celou akcí a celému vedení města za účast v lázeňském areálu."

Ačkoliv této celokrajské akci, která se v Klášterci nad Ohří konala poprvé, nepřálo počasí, přišlo ji podpořit téměř 200 lidí. Mezi nimi byla předsedkyně republikového výboru Jaroslava Petrusová a z centra služeb zástupkyně ředitelky Mgr. Hana Nedbalová či Radana Hniličková. Program doplnily děti z mateřských škol a základní umělecké školy či instruktorky nordic walkingu. „Nadšení bylo veliké," shrnula pocity ze středečního dne starostka města Kateřina Mazánková a dodala: „Budeme moc rádi, když se tato akce v příštích letech uskuteční opět v našem městě."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru