Chomutovsko; Nezabylice – K vážné dopravní nehodě došlo dnes zhruba před hodinou přímo v obci Nezabylice. Osobní automobil Škoda Fabia (řidička, 26 let) tady srazil desetiletou holčičku. Ta pod kola osobáku pravděpodobně sama nešťastně vběhla. Na místo nehody byl povolán záchranářský vrtulník, který děvčátko transportoval do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

vrtule 194

Přesné příčiny a okolnosti střetu jsou nyní v šetření policie, podle svědků dítě do vozovky vběhlo. „K nehodě došlo v obci vedle mateřské školy. Dvě holčičky tam tak tři, čtyři metry za přechodem vběhly do silnice a projíždějící auto jednu z nich srazilo," uvádí svědkyně události.

Co se aktuálního zdravotního stavu poražené dívenky týká, ten zatím není v současné době znám. „Podle prvních informací byla dívka v bezvědomí, záchranáři pacientku letecky transportovali do ústecké nemocnice," uvádí policejní mluvčí Jana Matonohová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru