Chřipka na ústupu? Krajská zdravotní už pustila návštěvy do dvou nemocnic z pěti
Nemocnice Chomutov. Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Krajská zdravotní odvolává zákaz návštěv ve dvou z pěti nemocnic, který zavedla kvůli zvýšené nemocnosti. V dalších třech opatření stále trvají.

Blízcí již opět mohou v mostecké nemocnici, která spadá pod Krajskou zdravotní, na návštěvy za pacienty. Vedení nemocnice odvolalo zákaz návštěv. Povoleny jsou návštěvy na anesteziologicko-resuscitačním oddělení (ARO), jednotce intenzivní péče (JIP) a porodnici včetně novorozeneckého oddělení Nemocnice Most.

S platností od pátku 9. března 2018, od 14.00 hodin, jsou rovněž opět povoleny návštěvy na všech odděleních Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

Zákaz návštěv na uvedených odděleních nadále trvá: v Nemocnici Děčín, Nemocnici Teplice a Nemocnici Chomutov. Zákaz návštěv Krajská zdravotní vyhlásila v pátek 2. února 2018.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru