Další mord v Ústeckém kraji! Policie potvrdila, že mrtvý muž nalezený na Lounsku byl zavražděn. Hledá svědky
Ilustrační foto
Chomutov

Bitozeves - Ve čtvrtek před polednem přijali policisté od náhodného svědka na lince 158 oznámení o nálezu těla muže, které se nacházelo v zalesněném prostoru v katastru obce Bitozeves na Lounsku. Prvotní indicie směřovaly k podezření na násilnou smrt. Na základě toho na místo vyjeli krajští policisté a soudní lékař.

Ohledáním těla mladého muže se podezření na cizí zavinění potvrdilo. Přesnou příčinu úmrtí stanoví až nařízená soudní pitva, která proběhne během pátku.

Případ si převzali krajští kriminalisté, kteří ve čtvrtek na místě pracovali do večerních hodin. Zároveň zahájili úkony trestního řízení pro zvlášť závažný zločin vraždy. Po pachateli usilovně policisté pátrají. Nadále také pokračují v úkonech trestního řízení, zajišťují a vyhodnocují důkazní materiál a vyslýchají osoby.

2601vrazdamapa

Mapa události. Zdroj: Policie ČR

"V souvislosti s případem kriminalisté žádají veřejnost o případné svědectví, které by jim mohlo pomoci s objasněním zločinu. Žádost směřuje na občany, kteří se od pátku 19. ledna do 25. ledna 2018 pohybovali v okolí místa nálezu těla, tedy v katastru obce Bítozeves – viz. znázorněná mapa. Jakékoliv informace přijmeme na lince 158," uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová.

V krátké době se jedná už o druhou vraždu v Ústeckém kraji. Osmého ledna kriminalisté vyjížděli k dvojnásobné vraždě a sebevraždě v chatové oblasti u Ústí nad Labem. Obětmi byli manželé. V době vraždy se s nimi v chatě nacházely i tři děti - dvě nezeltilé dívky a dospělí syn. Násilný trestný čin mají na svědomí dva pachatelé. První se na místě zastřelil, druhého policie zadržela po pár dnech. Kriminalisté nadále na objasnění činu pracují.  

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru