Do hor se vrátil sníh. Na Pyšné zahajují lyžařskou sezónu, na Alšovce bude o víkendu v provozu celý areál
Ski areál Pyšná. Zdroj: facebook/skipysna
Chomutov

Chomutovsko - Zima dorazila i do Krušných hor. V posledních dnech se tady výrazně zlepšily sněhové podmínky. Sezónu tak začínají zahajovat i lyžařské areály, kde vleky zatím stály. Jeden vlek spustí v sobotu 20. ledna ve skiareálu Pyšná, na Alšovce bude v provozu celý areál.

Zahájení letošní lyžařské sezóny chystají na sobotu ve skiareálu Pyšná. Zatím pojede lanový vlek ve skiparku. Provozovatelé budou nadále intenzivně pokračovat v umělém zasněžování, aby vytvořili dostatečnou vrstvu sněhu i ve spodní části malé sjezdovky.

Na Alšovce, kde se lyžuje už od vánoc, bude v provozu o víkendu celý areál. Otevřena bude také lyžařská a snowboardová škola, kiosek U Trolla i půjčovna vybavení. Během pátku budou upraveny i běžecké okruhy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru