Dítě se opilo na hřišti do němoty, musela pro něj přijet sanitka
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Na mol opilého chlapce objevila na Kamenné hlídka chomutovských strážníků. Hoch skončil v nemocnici. Případ prověří sociálka.

Hlídka městské policie projížděla ulicí Kamenná, když si povšimla skupiny tří dětí, z níž jedno se velice motalo a bylo očividné, že je mu špatně. Strážníci začali zjišťovat, co se malátnému chlapci přihodilo. Už na první pohled bylo jasné, že za jeho stav může alkohol, který z něho byl i silně cítit. Strážníci tedy nechali hocha „dýchnout“ a zjistili, že má v sobě 1,53 promile.

Chlapec nebyl schopný komunikovat a nekoordinoval pohyby. Strážníci tedy konzultovali jeho stav s lékařem. Ten potvrdil, že je nezbytné ho hospitalizovat, což bylo probráno i s chlapcovým zákonným zástupcem. Pro hocha si následně přijela sanitka.

Děti, které byly s chlapcem na místě, prozradily hlídce městské policie jméno mladistvého, který alkohol chlapci dal. Strážníci prověřili jak jeho bydliště, tak hřiště, kde mělo k opíjení dojít, bohužel bez výsledku. Celá událost bude tedy postoupena příslušnému odboru chomutovského magistrátu, vyrozuměna bude i sociálka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru