Klášterec nad Ohří – Minuty děsivě „letí" a pátrání po Elišce je zatím stále bez jakýchkoliv bližších pozitivních výsledků. Záchranná operace pokračuje na zemi i ve vzduchu, do akce jsou zapojeny nyní již stovky pátračů z řad policie a veřejnosti, kteří pečlivě pročesávají město a okolí. Na kláštereckém facebooku, otevřeném fóru, se formují další a další skupiny dobrovolníků, každý se dle svého času a dispozic snaží pomoci. Hlásí se ženy i muži, pomoc nabízejí psovodi.

pátrániklášterec109

„Žádné nové informace bohužel v současné době nemáme. Stále se organizují pátrací akce, zasahuje vrtulník. Na místo se stahují policisté z celého územního odboru, vyhodnocují se záznamy z kamerového systému města, po děvčeti se intenzivně pátrá," říká policejní mluvčí Marie Pivková.

Popis malé Elišky najdete zde, ve stejném článku je také odkaz na FB stránky Eliščiny maminky, která zde pro případ jakékoliv informace uvedla své telefonní číslo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru