Klášterec nad Ohří – Pátrání po ztracené devítileté Elišce ani přes obrovskou snahu policistů a obyvatel Klášterce nepřineslo výsledek. Prohledalo se celé město, prohledalo se přilehlé okolí, zatím je vše bohužel marné. Eliščina maminka uvedla na svém FB profilu telefonní číslo, kam v případě jakéhokoliv zjištění můžete volat (číslo je také na otevřeném kláštereckém fóru). Policie vyhlásila celostátní pátrání.

eliškaa109Popis Elišky Kožnerové

Věk 9 let; výška 130 až 135 cm; zdánlivé stáří 9 až 11 let;

Postava štíhlá, hubená; barva vlasů hnědá; tvar vlasů dlouhé rovné; barva očí modrá

Pohřešovaná dívka dne 9. září 2014 odešla po vyučování ze školy ve 12,35 hodin, do místa bydliště v Klášterci na Ohří již nedorazila. Na sobě měla bílé tričko s dlouhým rukávem a motivem kočky s mašličkou v oblasti hrudníku (nejedná se o Hello Kitty), kostkovanou košili modročerné barvy, džínové kalhoty modré barvy a růžové kotníčkové boty. S sebou měla školní aktovku černé barvy se vzorem bílých čar.

Cokoliv hlaste policii

Policie žádá občany, aby veškeré informace k pohřešovaným nebo hledaným osobám sdělili na linku 158, případně nejbližší služebně Policie České republiky, nebo zaslali e-mail na adresu operačního odboru Policejního prezídia Policie České republiky Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru