Za pití alkoholu na veřejnosti padaly tisícikorunové pokuty
Ilustrační foto. Zdroj:město Jirkov
Chomutov

Jirkov – Strážníci v Jirkově se během obchůzkové služby po městě zaměřují také na bezdomovce a narkomany. Během jednoho dne řeší přestupky těchto lidí i několikrát. Za pití alkoholu na veřejnosti tentokrát rozdávali i tisícikorunové pokuty.

Hlídka strážníků přistihla v pravé poledne dva pijany – 60letého muže a 36letou ženu – v ulici K. H. Máchy. Jelikož je na uvedeném místě konzumace alkoholický nápojů vyhláškou zakázána, dostali oba dva tisícikorunovou pokutu.

O dvě hodiny později vyjížděla hlídka ke známému feťákovi, který na zastávce v Ervěnické ulici čichal toulen. Padesátiletý muž se svým jednáním dopustil přestupku proti veřejnému pořádku, z místa byl strážníky vykázán.

Stejně dopadli i dva bezdomovci, kteří se usadili v Mostecké ulici. Jeden z nich tady navíc dělal nepořádek, proto dostal pokutu. Strážníci oběma mužům poté doporučili, aby šli na ubytovnu v ulici B. Němcové.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru