Lidé hlasováním rozhodovali, co se v Klášterci opraví a postaví za milion korun. Tyhle čtyři projekty vyhrály
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Pilotní projekt Společně pro Klášterec již zná vítěze. Celkem 845 občanů rozhodlo, které projekty navržené veřejností město v příštím roce realizuje.

V Klášterci v tomto roce zapojili veřejnost v rámci takzvaného participativního rozpočtu do rozhodování o tom, kam by se mělo ve městě investovat. Z rozpočtu byl vyčleněn jeden milion korun a lidé mohli navrhnout projekty, které by se za tyto peníze daly udělat. Následně občané hlasováním rozhodovali, které z navržených akcí se opravdu uskuteční.

A jaké projekty se tedy nakonec dočkaly největší podpory a budou v příštím roce zrealizovány? Budou to úpravy v loděnici, oprava vyhlídkové terasy, příprava hřiště v Útočišti a projekt na budoucí využití prostoru v Klášterecké Jeseni.

2012vysledky

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru