Vytáhněte boby! Už o víkendu na náměstí vyroste umělý dvacetimetrový sněhový kopec
Na tomto místě vyroste během sobotní noci umělý sněhový kopec.
Chomutov

Chomutov – Chomutov letos pro děti připravil opravdu netradiční zážitek. Advent si užijí na sněhu za každého počasí. V centru města totiž na několik dní vyroste umělý sněhový kopec.

Kopec se v centru Chomutova bude stavět v sobotu 16. prosince v noci, vyroste mezi barokním sloupem a vánočním stromem na náměstí. Umělá bobová dráha bude 20 metrů dlouhá a 6 metrů široká. Navržena je tak, aby se mohli vyřádit děti i dospělí. Umělý kopec bude mít svůj provozní řád, například by se mělo jezdit hlavně na takzvaných ježdíkách, popřípadě bobech, sáňky kvůli bezpečnosti povoleny nebudou. Obsluha bude regulovat i počet jezdících osob.

Bobová dráha bude v centru města v provozu od 17. do 22. prosince vždy od 10.00 do 16.00 hodin. Případně že si boby nebo ježdík nepřinesete z domova, budete si ho moci na místě za vratnou zálohu půjčit.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru