VIDEO: Na charitativním adventu opět padl rekord. Prodaly se výrobky za 170 tisíc
Své výrobky prodávaly na charitativních trzích školy, školky, děti z dětského domova či Paraplíčka a také místní senioři. Foto a video: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Jedenáctý ročník Jirkovského charitativního adventu vynesl opět rekordní výtěžek. Školáci, senioři, děti z dětského domova a další dobrovolníci ve stáncích prodali výrobky za více než 170 tisíc korun.

Během dvoudenních trhů v Kostelní ulici si Jirkované a další návštěvníci města zakoupili výrobky za celkem 170 328 korun. Padl také individuální rekord, Základní škola Budovatelů utržila celkem 31 748 korun, což je nejvíc, co kdy jednotlivá organizace získala.

Nadační fond Cesta proti bolesti za utržené finance pořídí zvedací plošinu do auta pro sdružení Prohandicap a zaplatí hipoterapii pro postiženého Filípka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru