Neznáte tohoto muže? Kriminalisté ho hledají v souvislosti s událostí, která se měla stát na Písečné
Identikit hledaného muže. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov – Policisté zveřejnili možnou podobiznu svědka, kterého hledají v souvislosti s jistou událostí, která se měla stát v okolí zdravotního střediska v ulici Písečná 7. prosince mezi 12.00 až 12.30 hodin. O pomoc při pátrání po zhruba 40letém muži kriminalisté žádali veřejnost již ve středu, kdy zveřejnili videozáznam, na kterém je dotyčný zachycen. Video ale není příliš kvalitní.

Hledanému muži je něco mezi 30 až 40 lety, má štíhlou postavu a vousy upravené na takzvané vajíčko. Byl oblečen do zelené bundy, modrých kalhot, na stehnech vyšisovaných, obut byl do tmavých bot a na hlavě měl tmavou čepici. Na kamerovém záznamu, který policie zveřejnila, vede za ruku holčičku. Policisté neupřesnili, proč muže hledají. Pouze uvedli, že dívka na videozáznamu se nestala předmětem trestného činu.

„Kdo by muže na fotografii poznal, zaznamenal jeho pohyb na místě v době události, měl jakékoliv poznatky o místě jeho současného pobytu nebo zaměstnání, kontaktujte chomutovské kriminalisty na telefonním čísle 974 433 459, případně volejte na bezplatnou linku 158,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková. Informace lze policistům sdělit také na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

https://www.youtube.com/watch?v=txwa8oYT6WA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru