Z deníku strážníků: Rvačka, čichač na lavičce a pouliční prodejce s parfémy
Ilustrační foto Zdroj: město Jirkov
Chomutov

 

Jirkov – Hromadnou rvačku, bezdomovce spícího v rozpadlém altánu, čichače na lavičce nebo muže, který se rozhodl přivydělat si pouličním prodejem parfémů, řešili v uplynulých dnech jirkovští strážníci.

V úterý 21. listopadu byli strážníci vysláni do ulice Zámecká cesta, kde se měla v opuštěném domě pohybovat nějaká osoba. Hlídka na místě zjistila, že u zadní části dlouhodobě neobývaného domu jsou nezajištěné dveře do sklepa. Jelikož se jedná o několikapatrový dům s rozsáhlou zahradou a přístavky, byla na místo přivolána i státní policie. Hlídky společně provedly kontrolu celého objektu i zahrady. V rozpadlém altánu objevili 19letého bezdomovce, který zde přespává. Z místa byl vykázán.

V pondělí 20. listopadu narazila hlídka městské policie v Dvořákově ulici na narkomana. Ležel na lavičce a čichal omamnou látku. Protože nemohl prokázat svoji totožnost, byl předveden na státní policii. Následně dostal pokutu.

Ve stejný den kolem 19:00 hodin byli strážníci vysláni do ulice K. H. Máchy, kde se několik lidí mělo porvat. Na místě bylo zjištěno, že skutečně došlo k potyčce mezi několika osobami. Jeden člověk byl zraněn, ale ošetření odmítl. Případ si převzala k dořešení státní policie.

Minulý týden strážníci v ulici Hrdinů narazili na 38letého muže, který si chtěl přivydělat pouličním prodejem různých věcí. Nabízel kolemjdoucím třeba parfémy. Strážníci zjistili totožnost muže a zajistili jím nabízené věci. Celý případ byl oznámen správnímu orgánu k dalšímu řízení.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru