Ústecký kraj – Vydavatelství regionálních on-line deníků v Ústeckém kraji, mezi které patří i tento web, se daří. Začínáme se rozšiřovat na Karlovarsko a hromadu práce, která u nás je, už sami nezvládáme. A tak hledáme nové kolegy.

V současné době rozšiřujeme náš inzertní tým. Ten se stará o propagaci našich webů, navazování obchodní spolupráce a prodej internetové reklamy. Její objem má stále rostoucí tendenci a nelze očekávat negativní obrat.

Proto, pokud by vás mohla bavit práce v pohodovém a úspěšném kolektivu, kontakt s moderními technologiemi a také zajímavé výdělky, ozvěte se.

K základnímu platu nabízíme odměňování formou provizí. Je tak na vás, kolik si dohromady vyděláte, žádný strop nedáváme. Když nebudete na cestách, pracovat můžete i z domova. Hlavní oblastí naší působnosti je Ústecký a Karlovarský kraj, pevně stanovené hranice ale nemáme. A tak můžete pustit uzdu své kreativitě.

Řidičský průkaz je nezbytností, předchozí zkušenost s obchodováním inzerce v médiích bude výhodou, ale ne nezbytně nutnou. Důležité je pro nás nadšení a zápal do práce.

Váš životopis a krátký motivační dopis pošlete e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Vybrané uchazeče pozveme na pohovor do Litvínova.

V současné době vydáváme tyto on-line deníky: www.e-mostecko.cz, www.e-chomutovsko.cz, www.e-teplicko.cz, www.e-lounsko.cz, www.e-usti.cz, www.e-litomerice.cz, www.edecinsko.cz, www.e-karlovarsko.cza www.tisnovalinka.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru