Altán v Olejomlýnském parku láká různá individua. Během několika hodin odsud strážníci vykázali dva muže
Altán v parku. Ilustrační foto. Zdroj: Měp Jirkov
Chomutov

Jirkov – Altánek v Olejomlýnském parku v Jirkově zřejmě láká různá individua, kteří hledají úkryt před nepříznivým počasím. V úterý odsud strážníci vykázali bezdomovce, který si uvnitř udělal přechodné bydliště. Ve středu si altán jiný muž pro změnu spletl s hospodou.

Hlídka městské policie byla ve středu 1. listopadu vyslána do altánu v Olejomlýnském parku, kde podle oznámení měli dva lidé popíjet alkohol. Na místě strážníci zastihli pouze 33letého muže, který zde popíjel víno. Protože podle vyhlášky je na tomto místě zakázáno požívat alkohol, dostal pijan pokutu.

Nebylo to naposledy, co se strážníci s dotyčným mužem ten den potkali. V devět večer se o něj hlídka zajímala znovu, tentokrát kouřil na vlakové zastávce v ulici Chomutovská. Opět odcházel s pokutou.

V úterý 31. října našli strážníci v altánku v Olejomlýnském parku spícího muže ve spacáku. Ten uvedl, že je bezdomovec a následující den odjíždí do Prahy. Muž byl z altánu vykázán.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru