Byznys Day: V chomutovském divadle se uskutečnil veletrh obchodních příležitostí
Jedna z vystavujících firem. Foto: Ústecký kraj
Chomutov

Chomutov - Podpisem memoranda o spolupráci mezi Hospodářskou a sociální radou Chomutovska, Podkrušnohorským zooparkem, Statkem Kadaň a Střední školou technickou, gastronomickou a automobilní Chomutov a jejich vzájemné pomoci, začal v chomutovském divadle 2. ročník akce s názvem Krušnohorský Byznys Day.

Memorandum má přispět s využitím vlastních možností k rozvoji zemědělství a zahradnictví na Chomutovsku. „Účelem je také zajištění trvale udržitelného rozvoje měst a venkova na trvale udržitelném zemědělství, zahradnictví a lesním hospodářství v integraci se zvýšením zájmu žáků o zemědělské a zahradnické obory,“ uvedl Ladislav Drlý, předseda Hospodářské a sociální rady Chomutovska.

Samotný veletrh obchodních příležitostí Byznys Day, který pořádala Okresní hospodářská komora v Chomutově, pak zahájil hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, primátor Chomutova Marek Hrabáč, či člen Rady pro vědu, výzkum a inovace Ústeckého kraje František Jochman.

Kromě desítek českých firem a společností se na veletrhu představilo i několik přeshraničních německých firem. Podle slov organizátorů jde o jediný veletrh svého druhu v kraji, který je průřezem oborů firem a nabízí jedinečnou obchodní a marketingovou příležitost. Smyslem akce je propojit a nabíd

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru