Mladík vykradl chomutovskou poštu. Obsah balíků za sto tisíc byl pro něj překvapením
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V neděli kolem druhé hodiny odpoledne vnikl do odbavovací haly chomutovské pošty 24letý obyvatel okresního města. Na místě sebral celkem šest zabalených balíků, které uložil do připravené tašky.

Z místa pak i s lupem utekl. Při rozbalovaní byl zanedlouho zdržen policejní hlídkou. V zásilkách našel knížky se stravovacími kupony, nástavec na řadící páku, značkovou kosmetiku, sprej na disky kol, trička a další věci.

"Škoda přesáhla částku 100 tisíc korun. Kriminalisté zadrženého obvinili z krádeže a porušování tajemství dopravovaných zpráv. Po nezbytných úkonech byl umístěn do policejní cely a na státní zastupitelství byl doručen podnět k jeho vzetí do vazby," uvedla chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru