Dusí vás mlha? Vyrazte na hory, tam je sluníčko
Pohled z hor do údolí. Zdroj: webkamera Klíny
Chomutov

 

Chomutovsko – Taky při pohledu z okna vidíte hlavně mlhu a sychravé podzimní počasí vám leze na nervy? Vyrazte na hory, tam je stále nádherně.

Podle předpovědi meteorologů mělo slunečné počasí vydržet až do pátku. V nížinách se ale začaly držet mlhy. Nastoupilo tak klasické inverzní počasí, zatímco ve městech se lidé pod mlhou dusí, na horách svítí sluníčko. Ve čtvrtek po poledni se teplota v Krušných horách šplhala ke 14 stupňům Celsia a bylo jasno. Sluníčko svítilo podle webových kamer třeba na Lesné, Měděnci či Pyšné.

Na pátek meteorologové slibují podobný ráz počasí. Zataženo, místy mlhy, ojediněle mrholení, na horách ale opět většinou jasno. Během dne by se měla oblačnost rozpouštět také v nížinách. Večer by pak v Krušných horách mohlo pršet. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 15 až 18 stupni Celsia.

Na víkend se ale zřejmě počasí pokazí úplně. Mělo by být zataženo nebo oblačno a pršet. Teploty by se měly pohybovat mezi 11 až 15 stupni.

1910moldava

MOLDAVA VE ČTVRTEK VE 13.00 HODIN. ZDROJ: WEBKAMERA MOLDAVA

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru