Z bývalého přítele se vyklubal stalker. Teď dělá mladé ženě ze života peklo
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Z nebezpečného pronásledování a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 24letý muž ze Štětí, který obtěžuje svoji bývalý přítelkyni. Mladou ženu dotyčný stále pronásleduje a vyhrožuje jí, a to přesto, že už mu soud zakázal se k ní přibližovat. Případ vyšetřují policisté v Jirkově.

Muž podle policie neustále vyhledává svoji bývalou přítelkyni v místě trvalého bydliště, kontaktuje ji prostřednictvím telefonu a zasílá jí SMS zprávy, kde vyhrožuje ublížením na zdraví nejen jí, ale i jejím blízkým. „Vůbec mu nevadí skutečnost, že za obdobné jednání byl již v nedávné minulosti odsouzen chomutovským soudem. Zároveň také porušuje vyslovený soudní zákaz styku s poškozenou pohybovat se v bezprostřední blízkosti domu, kde žena bydlí,“ řekla k případu policejní mluvčí Marie Pivková. 

Muž si zřejmě neuvědomuje, že může kvůli svému jednání skončit až ve vězení. Případem se nadále zabývají jirkovští policisté. 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru