Co se mu stalo? V trávě ležel bezvládně muž, na nic nereagoval
Strážníci uložili muže do stabilizované polohy a zavolali sanitku. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Strážníci Městské policie v Chomutově objevili v Jirkovské ulici muže, který na první pohled nejevil známky života. Ležel v trávě, nehýbal se, na nic nereagoval, pouze mělce dýchal. Skončil v nemocnici.

Staršího muže oblečeného v montérkách a košili objevili strážníci ležet v trávě. Ihned mu překontrolovali životní funkce a přivolali rychlou záchranku. Muž nereagoval na komunikaci ani na tlakové body, měl pootevřené oči a mělce dýchal. Proč se dostal do tohoto stavu, nebylo jasné. Na sobě neměl žádná evidentní zranění ani nebylo patrné, že by byl pod vlivem drog či alkoholu.

Strážníci muže uložili do stabilizované polohy a do příjezdu záchranky kontrolovali jeho dýchání. Lékaři mu následně nasadili dýchací přístroj, aplikovali infuzi, provedli nezbytná vyšetření a poté byl dotyčný převezen do nemocnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru