Z deníku jirkovských strážníků: Feťáci si píchali drogy přímo na ulici, v Penny chytili zloděje
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov – Feťáci, zloděj, špatně parkující řidiči a bordeláři zaměstnávali od pátku do neděle strážníky Městské policie v Jirkově.

V pátek 29. září kolem 16.00 hodin přijala městská policie oznámení o čtyřech feťácích, kteří si v ulici Nový Březenec píchají drogy před zraky procházejících lidí. Hlídka na místě zastihla dva muže s prázdnými injekčními stříkačkami. Ti uvedli, že stříkačky nikam neodhazují, ale vyměňují je v K-centru za nové. Hlídka zkontrolovala nejbližší okolí,  žádné pohozené injekce skutečně nenašla. Muži dostali za své protiprávní jednání pokutu.

Zloděj v Penny

V sobotu 30. září v 15:40 hodin vyjížděli strážníci do prodejny Penny market v ulici Hrdinů, ostraha obchodu tady zadržela zloděje. Muž skončil na státní policii, protože nemohl prokázat na místě svoji totožnost. Zároveň dostal od strážníků pokutu za krádež. 

Močící muž

V sobotu asi hodinu před půlnocí si strážníci v ulici Hrdinů všimli u zastávky MHD močícího muže. Upozornili ho, že se dopustil přestupku, muž ale nesouhlasil s jeho projednáním na místě, proto byl případ postoupen k projednání ke správnímu orgánu.

Děti se popraly

V neděli 1. října si hlídka strážníků u Kludského vily všimla většího shluku dětí pohybujících se u velkokapacitního kontejneru. Strážníci na místě zjistili, že mezi dvěma nezletilci došlo k fyzickému napadení. Hlídka zjistila totožnost všech přítomných a napadené dítě odvezla domů. Jeho otec byl poučen o možnostech dalšího postupu.

Auta a bordeláři

Během soboty a neděle se strážníci hned dvakrát zabývali v ulici Generála Svobody lidmi, kteří opakovaně vynášeli starý nábytek ke kontejnerům. Tento přestupek bude řešit správní orgán. Několikrát během víkendu byly hlídky jirkovské městské policie také v Březenci kvůli špatně parkujícím autům, která stála na trávě v blízkosti parčíku. Motoristé dostali pokuty.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru