Čichače toluenu potkali strážníci během půl hodiny hned dvakrát
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov – Hned dvakrát během pouhých 30 minut narazili strážníci v Jirkově na muže, který fetoval toluen. Pokaždé ho z místa vykázali.

Hlídka strážníků při obchůzce města zahlédla v 15.00 hodin na autobusovém nádraží muže, který čichal toluen a znečišťoval veřejné prostranství. Muž dostal pokutu a byl z místa vykázán.

Zhruba za třicet minut se hlídka s čichačem potkala znovu, tentokrát v ulici Mostecká. V takových případech by byl vhodný převoz dotyčného muže na záchytnou stanici. V Ústeckém kraji ale zatím žádné takové zařízení není, strážníci proto nemají jinou možnost, než podobné osoby z míst vykazovat a pokutovat.

Vedení Ústeckého kraje má nicméně zájem záchytnou stanici na severu Čech zřídit. Více jsme psali zde:

{article V Ústeckém kraji by se do konce roku mohla otevřít záchytka pro opilce}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru