Dvouleté dítě se samo toulalo po městě, otec byl nejspíš opilý
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Odhadem dvouletý chlapec se potuloval sám v centru Chomutova. Jeho otec se sice zhruba po hodině objevil, nejspíš byl ale pod vlivem alkoholu. O případu informovali chomutovští strážníci. 

Na služebnu chomutovské městské policie přivedla žena malého, asi dvouletého chlapce, kterého našla osamoceného na parkovišti v centru města. Klučina podle jejích slov na místě zmatečně pobíhal, dokonce vbíhal i do silnice, nejspíš hledal rodiče. Žena dále informovala strážníky, že se byla ptát i na nedalekém dětském hřišti, zda odsud dítě někomu neuteklo, ale chlapce nikdo nepostrádal.

Strážníci informovali o případu sociálku a důkladně prohledali okolí, kde byl chlapec nalezen, ale bez výsledku. Klučinu tedy předali do rukou sociální pracovnice.

Zhruba po hodině se na služebnu městské policie dostavil chlapcův otec. Ten uvedl, že je na návštěvě u příbuzných a dítě se mu ztratilo. Sociální pracovnice tedy navštívila společně se strážníky domácnost, kde otec s chlapcem mají společně přebývat. Z muže byl silně cítit alkohol, tudíž byl strážníky vyzván k orientační dechové zkoušce, tu však odmítl.

Přestože se nikomu nic nestalo a hoch se v pořádku dostal zpět k otci, bude celá událost ještě prošetřena v místě chlapcova bydliště.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru