Kriminalisté chytili lupiče, kteří v srpnu přepadli banku v Klášterci
Policejní VYŠETŘOVÁNÍ U KLÁŠTERECKÉ BANKY. FOTO: OLDŘICH HÁJEK
Chomutov

Chomutov – Kriminalisté objasnili přepadení pobočku banky Moneta Money Bank v Klášterci nad Ohří. Pachateli jsou 3 muži z Chomutovska. V současné době už sedí ve vazbě.

Pobočku banky v Petlérské ulici přepadli maskovaní pachatelé 2. srpna v odpoledních hodinách a pod pohrůžkou použití střelné zbraně požadovali finanční hotovost. Poté, co peníze - několik desítek tisíc korun - získali, z banky odešli.

Vyšetřování případu si převzal speciální policejní tým složený z krajských kriminalistů a kriminalistů z Chomutova, který nyní případ objasnil. Z účasti na trestném činu loupeže byli obviněni 3 muži z Chomutovska ve věku 31 až 37 let, dva byli při přepadení přímo v bance, třetí čekal venku. Všichni obvinění muži jsou už ve vazbě. Na svědomí mají i další násilnou a majetkovou trestnou činnost.

O přepadení banky jsme psali zde:

{article title="OBRAZEM: Takto probíhala loupež v bance v Klášterci nad Ohří. Dva pachatele policie dál hledá"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru