V zahrádkách v Dukelské ulici řádil zloděj
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Policisté hledají dva zloděje, kteří způsobili škody za desítky tisíc korun. Jeden vykradl zahrádky v Dukelské ulici v Chomutově, druhý řádil v jedné firmě v Klášterci.

Neznámý zloděj vnikl do areálu zahrádek v Dukelské ulici v Chomutově. Z pozemku majitelky sebral odstavený vozík za automobil, bazén a trampolínu. „Různé elektrické nářadí pak zmizelo také z několika dalších kůlen. Celková škoda byla odhadnuta na 32 tisíc korun,“ řekl k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

Během víkendu kdosi kradl také ve firmě v Klášterci nad Ohří. Vnikl do kontejneru, který sklouží jako sklad elektromontážního materiálu. „Ze skladu zmizely kabely různých délek za 74 tisíc korun,“ doplnila policejní mluvčí.

Pokud policisté pachatele dopadnou, budou obviněni z krádeže a skončí před soudem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru