Kriminalisté hledají muže a ženu, kteří se procházeli kolem kadaňského orloje. Potkali se s bankovním lupičem
Na snímku číslo 1 - svědci u orloje. Snímek číslo 2 – pachatel u orloje. Snímek číslo 3 - žena se psem u orloje. Snímek číslo 4 - svědek - muž u orloje. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Kadaň – Kriminalisté opět žádají o pomoc veřejnost při objasňování bankovní loupeže v Kadani, která se stala na začátku června. Hledají dva konkrétní svědky.

Kriminalisté konkrétně pátrají po ženě se psem a muži s batohem, kteří se kolem 10:00 hodin pohybovali v Kadani po nábřeží Maxipsa Fíka v blízkosti takzvaného orloje. Oba se totiž, aniž by o tom zřejmě věděli, potkali s pachatelem loupeže. Pokud muže či ženu na fotografií poznáte, volejte linku 158.

Neznámý pachatel vyloupil banku v Kadani 12. června v 11:20 hodin. Vešel do budovy banky a pod pohrůžkou použití střelné zbraně po pokladní požadoval finanční hotovost. Z místa poté odešel i s penězi.

Pachateli je kolem 40 let, Je vysoký asi 180 cm. Má světlou pleť a tmavé vlasy nakrátko střižené. V době loupeže měl neoholené vousy, několikadenní strniště. Na očích měl dioptrické brýle a na hlavě bílou kšiltovku. Oblečen byl do tmavě zelené mikiny s potiskem a kapsou vpředu (tzv. klokanky) a tmavých kalhot. Hovořil česky.

Kriminalisté po pachateli intenzivně pátrají, avšak do současné doby se jim nepodařilo totožnost neznámého muže zjistit.

1205pachatel1

Neznámý pachatel v kadaňské bance. Zdroj: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru