OBRAZEM: Co se děje na náměstí v Kadani? Sedmnáct tater sem přivezlo tuny písku
Tuny písku se v úterý rozhrabávaly ručně, ve středu přijel na pomoc bagr. Foto:5xDDM Šuplík
Chomutov

Kadaň – Na Mírovém náměstí v Kadani se o tomto víkendu uskuteční neobvyklá akce. Bude se tady hrát plážový volejbal. Organizátoři už do centra města navezli písek.

Hřiště začalo na náměstí vznikat už v úterý. Nejprve se vybrané místo obehnalo mantinely. Pak se na dlažební kostky položila geotextilie a začaly přijíždět tatry s pískem. Celkem jich bylo 17 a na náměstí navezly asi 200 tun písku. Ten ve středu dopoledne začal rozhrabávat bagr.

Plážový volejbal je další akce, která má pomoci oživit centrum Kadaně. Beach volejbal se bude na náměstí hrát od pátku od neděle. Na pátek je naplánovaný turnaj středoškoláků, během víkendu se uskuteční hlavní část celé akce.

Do 1. ročníku beach volejbalového turnaje se přihlásilo 15 převážně kadaňských týmů. Hlavní turnaj bude slavnostně zahájen v sobotu 16. září v 9.00 hodin. První zápas začne v 10.00 hodin, poslední v 17.30 hodin. V neděli se bude hrát osmičlenné play off na dva vítězné sety. První zápas začíná opět v 9:00 hodin, finále bude od 17:45 hodin.

Organizátoři zvou všechny zájemce, ať dorazí do centra města fandit. Bude tady pro ně připravena mobilní tribuna se 150 místy a samozřejmě stánek s občerstvením.

1309volejbal

1309volejbal1

1309volejbal4

1308volejbal6

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru