Chomutov – Pirátský fanoušek pouze nevěřícně zírá. V zápasech, v nichž v podstatě o nic nejde, a které měly sloužit jako příprava na nadcházející baráž, nezískali chomutovští hokejisté (zatím) ani bodík, vše navíc korunovali včerejším šestigólovým debaklem od kladenských Rytířů. Třeba nás ale kluci pouze napínají a ve středu to proti Olomouci rozbalí :-).

piratipředposlednízapasBída, bída, bída

Co napsat ke včerejšímu zápasu. Mohli bychom snášet superlativa na kladenské střelce a smutně přemítat o gólové impotenci Chomutova. Na straně jedné by se dalo konstatovat, že na co Rytíř sáhl, to se mu povedlo, na straně druhé to pak vypadalo úplně obráceně. Když už se Piráti do nějaké naoko slibné šance dostali, pohořeli na skvělém Cháberovi.

Kanonádu začal Dalecký

Na první gól zápasu se čekalo do patnácté minuty. David Růžička tvrdou střelou od modré ještě branku netrefil, od mantinelu odražený puk sebral Jan Dalecký a poslal hosty do vedení (0:1). O tři minuty později se Kladenští radovali podruhé, Pavel Patera vyhrává buly, posílá kotouč Janu Rudovskému a ten přesnou střelou k levé tyči navyšuje náskok na 0:2.

Gól patnáct vteřin před koncem třetiny

Dva góly přinesla i druhá třetina. Minutu a půl před jejím koncem dostávají Rytíři výhodu přesilové hry, kterou po čtrnácti sekundách bez problému využívají. Jan Eberle – 0:3. Po další minutě je ještě hůře. Patnáct vteřin před koncem druhé dvacetiminutovky vyhrává Patera vhazování, puk přes Tomáše Kaberleho putuje k Davidu Růžičkovi a ten svému jmenovci v brance domácích nedává šanci (0:4).

Kostúr si na puk ani nesáhl

Jak špatně druhá část hry skončila, tak stejně třetí začala. Střídající gólman Matúš Kostúr si poprvé sáhl na puk při jeho lovení zpoza svých zad. 40:56, podruhé v zápase Jan Eberle – 0:5. Gólovou tečku za utkáním udělal v sedmapadesáté minutě Jakub Strnad. Po chybě obránce Šuláka stanovil z brejku konečné skóre na, z pohledu domácích, nelichotivých 0:6.

„Omlouvám se..."

Patnáct set věrných, kteří včera do SD Arény dorazili, neskrývali na konci zápasu své rozladění. K beznadějnému a tristnímu výkonu se na stránkách klubu vyjádřil také trenér domácího mužstva Jaroslav Beck: „Musím se omluvit fanouškům, kteří dorazili, a doufám, že nás v baráži podpoří. Budeme to zcela jistě potřebovat. Tentokrát se nám nedařilo vůbec nic. Nedařila se nám střelba, nedáme gól vůbec z ničeho. Máme také spoustu zraněných hráčů, ale na to se nesmíme vymlouvat."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru