Chomutovsko – Přemýšlíte, kam vyrazit o víkendu za „pasivním" sportem, tedy jako diváci? Výběr máme vcelku pestrý, v sobotu ani neděli se nudit nemusíte.

kadanmotorFotbalisté zatím bez ztráty kytičky

Již zítra (sobota) můžete hned dopoledne zajít v Chomutově na fotbal. Od 10.15 proti sobě nastoupí týmy z čela tabulky, domácí FC versus Kolín. Zápas slibuje zajímavou podívanou, Chomutovští na jaře zatím neprohráli a na vedoucí Spartu Praha B ztrácí pouhých pět bodů. Kolín v prvním jarním utkání převálcoval venku Karlovy Vary (1:4), v minulém utkání ale uhrál doma pouze bezbrankovou remízu s Roudnicí nad Labem. V tabulce si přesto drží druhé místo, pouhý bod za Spartou.

Kadaňské hokejové loučení

Fotbalem sportovní sobota ale zdaleka nekončí. V 17.30 vyjedou v této sezoně naposledy na domácí led kadaňští hokejisté. Ve středu si definitivně zajistili prvoligovou příslušnost i pro příští rok, poslední zápas tak bude lahůdkou pro diváky. Za soupeře budou mít Motor České Budějovice, tedy tým, který v letošní sezoně dokázali porazit pouze v jednom ze čtyř zápasů.

FbC Chomutov o finálefbcopavapřed

Na své si zítra přijdou také fanoušci dobrého florbalu. Chomutovští FbC přivítají ve sportovní hale v 18 hodin ke druhému zápasu prvního kola play up části Opavu. Domácí mají tak trochu nahráno, ze Slezska si přivezli nejtěsnější možnou výhru (9:10 po samostatných nájezdech) a v sérii se ujali vedení 1:0 na zápasy. Vzhledem k tomu, že se play up část hraje na dvě vítězná utkání, může Chomutov v případě výhry 1. kolo ukončit již v sobotu. Kdyby to nevyšlo, sehrají oba soupeři rozhodující utkání hned další den, to znamená v neděli dopoledne od 10 hodin.

FBC Kadaň a HC Šroubárna Žatec

Na florbal se v neděli můžete vydat také v Kadani. Ve sportovní hale tady sehrají svá dvě utkání borci z FBC DDM Kadaň C, první klání začíná v 9 hodin proti Jazzmanům ze Žatce, podruhé se na palubovku postaví v 11.50 proti týmu Florbal Ústí D.

Kadaňská sportovní hala připravila na neděli ještě jeden sportovní a pro královské město méně tradiční zážitek. Své utkání tady v 16.45 odpoledne odehrají žatečtí házenkáři. Ti sice mají domovskou „arénu" v Lounech, tento víkend to ale organizačně nějak nevyšlo a házenkáři požádali o výpomoc u sousedů. Ke svému mistrovskému utkání nastoupí proti týmu HC Kolín.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru