Ústí nad Labem – 29. ledna jsme na našich stránkách přinesli smutnou zprávu o drastickém chování osmatřicetiletého muže z Ústí nad Labem. Ten v opilosti pobodal svého desetiměsíčního rottweilera (článek najdete zde). Před pár dny se na nás obrátil jeden z čtenářů, zda bychom nemohli zjistit, jak celý případ dopadl. Samozřejmě, mohli. Poptali jsme se a tady máte výsledek.

policietrestzapsaNyní je to na státním zástupci

Policie své šetření v tomto případě již skončila, v současné době je celá kauza předána státnímu zástupci. Na něm nyní bude surovce obžalovat a požadovat spravedlivý trest. „Muž je stíhán za trestný čin „Týrání zvířat". V případě uznání viny mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi," uvádí policejní mluvčí Valerie Bartošová.

A jak nakonec dopadlo napadené štěně? Více jak čtrnáct dní muselo být v péči lékařů, nyní je opět v pohodě a zdravé.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru