Žena se svíjela na zemi v křečích, pomohl jí strážník
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Strážník, který dohlíží na veřejný pořádek na chomutovském magistrátu a v jeho okolí, si během kontrolní činnosti všiml v ulici Palackého ženy ležící na zemi. Ta se svíjela v křečích a bylo více než pravděpodobné, že se jedná o epileptický záchvat. Strážník neváhal a okamžitě ženě pomohl.

Ženu přidržoval, aby se během záchvatu neporanila, zároveň zavolal záchranku. Když křeče pominuly, žena byla stále v bezvědomí a ústa se jí plnila množstvím slin, které jí dusily. Byla tedy položena do stabilizované polohy. Po chvíli se probrala a začala trochu komunikovat. Z několika předcházejících okamžiků si nic nepamatovala.

Přivolaní zdravotníci si ženu převzali k dalšímu ošetření. Na ženin telefon se v tu chvíli snažil dovolat její druh, kterému strážník řekl, co se stalo a kam bude žena převezena.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru