Březno – V Březně mají od loňska workoutové hřiště. Teď jim tam přišla skupinka sportovců předvést, co vše se dát ve venkovní posilovně procvičovat.

Workoutové hřiště je umístěno vedle multifunkčních hřišť před tělocvičnu, kolem které vede in-line dráha. Všechna sportovní zařízení jsou situována v jednom místě, která využívají jak místní sportovci, tak i přespolní. Pro správné provádění cviků byla před pár dny do Března pozvána street workoutová skupina Street Hard Workers k předvedení svých fyzických dovedností na tomto nářadí.

Jednalo se o cviky pro posilování s vlastní vahou těla, v kombinaci s prvky breakdancu, parkouru acroyogy. Ukázce přihlíželo zhruba 60 lidí, které toto cvičení zajímá, a dostali tak inspiraci, co všechno se dá na nářadí odcvičit. Každý cvik byl odměněn potleskem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru