Běh na podporu psího útulku měl úspěch. Přišly stovky lidí
Účastníci běhu se rozcvičují. Zdroj: Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Stovky běžců dorazily do zámecké zahrady v Klášterci, aby se zúčastnily charitativní akce na pomoc psímu útulku. Pořádala ji společnost Běhejme a pomáhejme útulkům. V Klášterci se konala poprvé a hned s poměrně velkým úspěchem.

V zámeckém parku se sešly stovky běžců i chodců, kteří zaplacením startovného podpořili útulek částkou 36 tisíc korun.„Moc se mi líbila pohodová atmosféra akce. Přišli samí fajn lidé, kteří chtěli podpořit útulek a nic nekritizovali. Byl to super den,“ hodnotí akci Eva Vohánková, provozovatelka psího útulku v Ciboušově. „Už se těšíme na další ročníky, rádi bychom do cíle přidali nějakou další zábavu, aby toto příjemné setkání mohlo být delší.“

Startovné činilo 100 korun, účastníci běželi po předem určené trase přes zámecký park do lázeňského areálu. Pro návštěvníky byla připravena i kratší trasa, kterou mohli do lázeňského areálu dojít v klidném tempu s dětmi, kočárky i pejsky vlastními nebo půjčenými z místního útulku.

2006beh1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru