V hospodě ve Wolkerově ulici seděl zmatený důchodce, nevěděl, odkud je
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci pomáhali důchodci, kterého zradila paměť. Byl v restauraci ve Wolkerově ulici, ale vůbec netušil, odkud do ní přišel.

Strážníky přivolali lidé z restaurace, kteří měli o muže strach. Důchodce nevěděl, kde je a hlavně odkud je. Strážníkům se po chvíli podařilo zjistit jeho jméno a z věcí, které měl u sebe, se pátralo po více informacích. Nakonec strážníci zavolali na několik čísel, které našli v mobilu seniora a dozvěděli se, že muž žije v pečovatelském domě v obci blízko Chomutova a do města přijel autobusem. 

Do restaurace byla následně přivolána záchranka, která zmateného důchodce převezla do nemocnice. Přes operačního velitele městské policie byla dále vyrozuměna pečovatelská služba, která má muže na starosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru