Budou z vás herci? Casting do komediálního seriálu začíná v pátek! Hledají Čechy i Romy
KONKURZ DO KOMPARSU SE USKUTEČNÍ V PÁTEK A SOBOTU V REPRE V MOSTE. ILUSTRAČNÍ FOTO
Chomutov

Most - Už 16. a 17. června se v mosteckém kulturním domě Repre odehrají konkurzy na komparz i epizodní role.

Česká televize míří do Mostu se stejnojmenným komediálním seriálem Most. A i vy se můžete na „stříbrném plátně“ objevit. Castingy se v Repre oba dva dny uskuteční vždy od 10 do 18 hodin. „Hledáme ženy, muže, dívky i chlapce od věku 10 až 70 let. Čechy i Romy, a nemusí být jen z Mostecka. Účast na natáčení je honorovaná,“ upřesnil podmínky náboru Petr Nezval, vedoucí produkce České televize.

Za seriálem stojí autorská dvojice Petr Kolečko a Jan Prušinovský, jejichž společným dílem je i úspěšný Okresní přebor. Natáčet se začne už v srpnu. Most bude filmaři žít zhruba do listopadu.

„S filmaři z České televize a Filmovou kanceláří Ústeckého kraje jednáme již od loňského roku. Jejich zájem o naše město nás těší a s netrpělivostí očekáváme výsledek jejich práce. Nábor komparzu, který se uskuteční v nejbližších dnech, je známkou brzkého zahájení natáčení, “ komentoval událost primátor města Mostu Jan Paparega.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru