Zapomenutá peněženka na lavičce byla pro zloděje velkým lákadlem. Policie hledá tohoto muže
Policie v souvislosti s krádeží hledá tohoto muže. Zdroj: PČR
Chomutov

Chomutov – Policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění krádeže, která se stala v obchodním centru Chomutovka. Kdosi tady sebral na lavičce zapomenutou peněženku a už ji jaksi "zapomněl" odevzdat.

K události došlo 16. května kolem půl jedné odpoledne. Majitelka si peněženku odložila na lavičce v přízemí, pak na ni zapomněla. Kromě hotovosti přišla i o stříbrné šperky, škodu vyčíslila na 1650 korun.
„V uvedené době se na místě pohyboval neznámý muž. Žádáme veřejnost o spolupráci při ustanovení jeho totožnosti,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková.

Informace k hledanému muži mohou lidé volat na bezplatnou linku 158 nebo přímo na telefony 974 447 600 nebo 974 447 613, popřípadě můžete použít i e-mail – Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

1506kradez1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru