VIDEO: Na náměstí v Klášterci se v sobotu bude jezdit na šedesátimetrové vodní skluzavce!
Zdroj: facebook/slidecr
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Proč je náměstí v Klášterci z kopce? Abyste se tady v sobotu 10. června mohli sklouznout na šedesátimetrové nafukovací skluzavce! Tahle neobvyklá atrakce se v centru města objeví v rámci akce Extreme Day.

„Skluzavka je dlouhá 60 metrů a široká 4 metry. Je celonafukovací, takže je i dno parádně měkké. Voda v ní cirkuluje, dojezd bude do bazénku,“ popsal atrakci Martin Charvát, jeden z pořadatelů. Na skluzavce lze jezdit jen tak v plavkách nebo na nafukovadlech. Za celodenní jízdné zaplatíte 100 korun, pět jízd přijde na 50 korun.

Hasiči poběží na zámeckou věž

Extreme Day v Klášterci ale není jen skluzavka. V zámeckém parku budou hasiči soutěžit ve víceboji TFA pod názvem Výstup na zámeckou věž. Hasiči poběží v plné výstroji s kyslíkovou maskou. Uvidíte tu nejtěžší hasičskou soutěž, kde si i hasiči sáhnou na samé dno svých sil a prvních deset přihlášených z řad veřejnosti dostane možnost si také vyběhnout na věž a vyzkoušet všechny disciplíny. A nenechte si ujít ani exhibici kol BMX.

EXTREME DAY PROGRAM:

10:00 HASIČSKÝ VÍCEBOJ TFA - Zámek Klášterec nad Ohří
Tradiční souboj tvrdých chlapů. Běh na zámeckou věž v plné výstroji s kyslíkovou maskou!

10:00 BMX EXHIBICE - Sala terrena
Umění borců na BMX kolech můžete sledovat na vlastní oči.

12:00 – 20.00 MONSTER SKLUZAVKA - Náměstí Dr. E. Beneše
To bude stát opravdu za to! Obří skluzavka na náměstí, to bude sešup!

https://www.youtube.com/watch?v=67QwNU9keBg

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru