Co se staví v Olejomlýnském parku? Přivezou tam kvůli tomu rozložený most
Plocha u pumptracku připravená na stavbu přístřešku. Foto: MěÚ/Josef Dušek
Chomutov

Jirkov - Během pár dní vyroste u pumptrackové dráhy v Olejomlýnském parku v Jirkově přístřešek s jednoduchými stolky a lavičkami. Město o tom informuje na svém facebooku.

Jako střechu přístřešku město použije části z nepovedeného mostu přes řeku Bílinu, který byl v roce 2011 kvůli příliš vysokému sklonu demontován. Rozložený most nyní leží v areálu místní firmy Rocknet. Pracovníci teď už jen čekají na jeřáb, aby se mohli pustit do stavby. Přístřešek u pumptrackové dráhy by se měl stavět během čtvrtka nebo pátku.

2505pristresekmost2

Most přes Bílinu, který byl instalován při rekonstrukci centra města v roce 2011. Vzhledem k vysokému sklonu musel být ale za pár dní demontován. Střechu nyní radnice využije pro přístřešek v parku. Na druhé fotografii je jedna polovina střechy složená v areálu firmy Rocknet. Foto: MěÚ/Eva Dušková, Josef Dušek

2505pristresekpolovinastrechy

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru