Chomutov – Na masopustní průvod ze zooparku od restaurace Tajga ve 13:00 hodin se mohou těšit Chomutované nadcházející sobotu. Nebude chybět procházka městem a přivítání na radnici na náměstí 1. máje, kde bude předán klíč od města a povoleno masopustní veselí. Zábava bude pokračovat i po návratu průvodu do Staré Vsi.

Masopustní průvod. Foto: archiv zoopark
Jak uvedla Martina Palcová, vedoucí propagace zooparku, k dobré náladě zahraje hudební skupina Úlet a Švejk band, k dispozici bude tradiční masopustní občerstvení v podobě zabijačkových specialit a nápojů všeho druhu, využít můžete i ohniště k opékání špekáčků. „Chybět nebudou soutěže o ceny pro děti i dospělé. Všem, kteří se rozhodnou přijít rovnou na veselici do Staré Vsi bude umožněn od 14:00 hodin vstup branou naproti restauraci U Pratura. Cena vstupného 60 a 30 Kč," doplnila Martina Pelcová.

Masopustní průvod. Foto: archiv zoopark

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru