Ústí nad Labem, Klášterec nad Ohří – Ve vazbě zůstane pětadvacetiletý muž z Chomutova, který v září loňského roku zavraždil teprve devítiletou dívku. V pátek o tom rozhodl okresní soud v Ústí nad Labem.

Okresní soud v Ústí nad Labem. Zdroj: justice.cz
Jak uvedl soudce Martin Majchrák, který o vazbě rozhodoval, důvody proč muž nadále zůstane za mřížemi je, že by se mohl před trestem skrývat nebo delikt zopakovat. „Podezřelému hrozí trest odnětí svobody od patnácti do dvaceti let nebo doživotí. Je tedy důvodné podezření, že by se před trestem skrýval. Dalším důvodem vazby je, že by mohl trestný čin zopakovat, potvrdily to znalecké posudky, které máme k dispozici," řekl pro E-deniky Martin Majchrák.
Psali jsme.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru