Chomutov – Pro strážníky a policisty není osmatřicetiletý muž romské národnosti žádnou neznámou. Feťák a alkoholik je v páchání nejrůznějších přestupků doslova odborník, tentokrát už to ale opravdu přehnal. Vylezl mezi sochy na náměstí 1. máje a bezostyšně tady masturboval. A to prosím pěkně v půl deváté dopoledne.

onan317

Na nechuťáka upozornili sami lidé

K popisovanému případu došlo před několika dny, strážníky na hanbáře upozornili kolemjdoucí. „Problém oznámil jeden z očitých svědků, v Mánesově ulici oslovil civilní pracovnici Městské policie, které sdělil, že na sousoší leze opilý Rom. Ta ihned předala informaci motohlídce a dispečerovi kamerového systému," popisuje mluvčí strážníků Vladimír Valenta.

Šplhat neumí, sprosťák je ale velký

Po nasměrování kamer na uvedené místo bylo jasno. „Na obrazovce byl opravdu vidět muž, snažící se vyšplhat na sloup. Když se mu jeho záměr nezdařil, obnažil se a začal onanovat. Konec jeho pohoršujícímu jednání udělala na místo dorazivší motohlídka. Onanista byl posléze předán Policii ČR," dodává Valenta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru