Málkov – Jak jsme vás zhruba před dvěma hodinami informovali na našem facebooku, u obce Málkov došlo k vážné dopravní nehodě. Půl hodiny před polednem se tady na silnici střetl osobní automobil Seat s pětašedesátiletým cyklistou. Zraněný muž byl bezprostředně po kolizi převezen do nemocnice.

cyklo267Alkohol vyloučen

„Okolnosti a příčiny dopravní nehody jsou stále v šetření policie. Zatím mohu uvést pouze tolik, že ke střetu došlo na silnici 1/13. Oba účastníci, tedy řidička osobního vozidla ve věku třicet pět let a cyklista ve věku šedesát pět let jeli ve stejném směru a oba také odbočovali z hlavní silnice do obce Málkov. Neštěstí se stalo právě při zmíněném vjíždění na vedlejší komunikaci," uvádí policejní mluvčí Alena Bartošová a dodává, „u obou aktérů byla provedena dechová zkouška, u řidičky osobního auta na místě, u cyklisty v nemocnici. Alkohol byl vyloučen."

Středně těžká zranění

„Starší muž (65) utrpěl při nehodě poranění středně těžkého charakteru a byl transportován do chomutovské nemocnice," doplňuje mluvčí záchranky Pavel Šebesta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru