Chomutov – Pravidla hry jsou jednoduchá. Na vstupní pokladně získáte ke každé zakoupené vstupence soutěžní lístek, na němž najdete soutěžní otázku. Na tu odpovíte a lístek při odchodu na pokladně opět odevzdáte. Soutěž se rozběhla včera a trvat bude až do začátku září, při troše štěstí můžete vyhrát poukázku na dovolenou (CK Firo Tour) v hodnotě 2 000 korun.

jelen267

Losuje se třikrát

„Ze správných odpovědí vylosujeme každých čtrnáct dní jednoho výherce. Losovat budeme celkem třikrát, poprvé 8. srpna, pak 22. srpna a nakonec 5. září. Poukázku na dovolenou můžete uplatnit až do 31. 7. 2015," upřesňuje mluvčí zooparku Martina Pelcová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru